Ma 2019. január 16., szerda, Gusztáv napja van. Holnap Antal és Antónia napja lesz.

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.tancsics.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A tancsics.hu webszájton található tartalom a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium szellemi tulajdona.

A kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium fenntart minden jogot, mely a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával vagy terjesztésével kapcsolatos.  A Táncsics Mihály Gimnáziumhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weblap egészének vagy részeinek (audió- vagy videóanyag, szöveg, fotó stb.) feldolgozása és értékesítése.

A tancsics.hu oldalai teljes egészében (írások, fotók, hanganyagok, reklámok, hirdetések) szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, ezt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Ugyanígy a tancsics.hu domainnév is szerzői jogi védelmet élvez. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Táncsics Mihály Gimnáziumtól csak úgy lehet információkat átvenni, ha az átvevő nem módosítja az eredeti értesülést, és egyértelműen hivatkozik minden alkalommal a tancsics.hu weblapra.

A Táncsics Mihály Gimnázium a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Guest WIFI

SSID:                         GUEST_VENDEG
Felhasználói név:      diakhalo
Jelszó:                       MNY4V4KV

Share/Save/Bookmark