Tehetséggondozó foglalkozások 8. osztályosoknak

Kedves 8. osztályosok és Szüleik! Az előkészítőkre  folyamatos a jelentkezés!

Jelentkezési Lap

Sajnos az idei tanév a járványhelyzet miatt teljesen más, mint az eddigi évek. Viszont ez nem változtat azon, hogy a 8. osztályos diákok és családjaik számára a továbbtanulás és a középiskolai felvételi az év kiemelt eseménye.

A Táncsics Mihály Gimnázium ebben a helyzetben is minden tőlünk telhető segítséget szeretne megadni, ezért az idén is megszervezzük az iskolánkba felvételiző 8. osztályos tanulóknak szóló tehetséggondozó foglalkozásainkat. A járványhelyzet miatt online módon kezdünk, és amint a helyzet megengedi, áttérünk a személyes megjelenésre.

Az online óráktól ne ijedjen meg senki, tavasszal, a digitális oktatásra való átálláskor is megoldottuk, hogy a tanórákat online megtartottuk, elsajátítottuk az ehhez szükséges módszertani ismereteket. Így lehetősége lesz azoknak a diákoknak is részt venni a foglalkozásokon, aki Kaposvártól távolabb élnek.

A következő tárgyakból szervezünk foglalkozásokat:

tantárgy

szaktanár

foglalkozás időpontja

magyar nyelv és irodalom

Kósa Beáta

hétfő 15:00-16:30

matematika

Trembeczki Csaba

Szigeti Tamás

szerda 15:00-16:30

biológia-kémia

Kertészné Bagi Beatrix

kedd 16:00-17:30

angol nyelv

Pilbauerné Bálint Beatrix

Dr. Csukáné Dr. Sós Andrea

hétfő 16:30-18:00

német nyelv

Embersics Erika

csütörtök 15:00-16:30

informatika

Biczóné Lengyel Beáta

Raskoványi Miklós

kedd 15:00-16:30

történelem

Szabó Gabriella

péntek 15:00-16:30

A foglalkozások október 5-én indulnak és magyarból az írásbeli felvételiig (január 23.), a többi tantárgy esetén pedig a szóbeli meghallgatásokig (március 6.) tartanak. Januárban magyarból és matematikából is lesz „próba” felvételi. Egy diák több tárgyból is jelentkezhet előkészítőre. A foglalkozások tematikái megegyeznek a megfelelő tagozatok szóbeli felvételi tematikáival.

A tehetséggondozó foglalkozásokon való részvétel feltétele az iskola alapítványának tanfolyamonként minimum 15000 Ft-tal történő támogatása.

A jelentkezés menete a következő: mindössze az alábbi linkre kattintva egy Google űrlapot kell kitölteni. Fontos, hogy a megadott e-mail címen fogunk utána jelentkezni, ezért kérjük olyan címet adjon meg mindenki, amit rendszeresen néz!

Jelentkezési Lap

Fizetés: A kialakult helyzet és az érvényben lévő szabályozások értelmében a fizetés is banki átutalással oldható meg a

Táncsics Gimnáziumért Alapítvány MKB Banknál vezetett: 10300002-25003189-00003285  számlájára.

A megjegyzés rovatba kérjük beírni a tanuló nevét, a tantárgyat, illetve azt, hogy „támogatás”. (pl.: Kocka Kázmér, matematika, informatika, támogatás), valamint a befizetésről szóló igazolást elküldeni az alábbi e-mail címre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lehetőséget adunk azon diákoknak is a jelentkezésre, akiknek a családja nehéz anyagi helyzetben van,  kérelmezhetik a foglalkozások díjának mérséklését, illetve elengedését, melynek kérelmezéséhez egy nyomtatványt mellékelünk és kitöltés után elektronikusan kérjük megküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Díjmérséklési Kérelem

Jelentkezési határidő: 2020. november 2.. 12:00

Mindenkinek jó egészséget és sikeres felkészülést kívánok a felvételire!

Vámosi László

igazgató