Ideiglenes felvételi jegyzék

Kedves 8.osztályosok és Szülők!

Elkészült a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium 2021/22-es tanévre vonatkozó felvételi eljárás ideiglenes felvételi jegyzéke.

Minden felvételiző diák, minden általa megjelölt tagozaton szerepel OM-azonosítójával vagy az általa megadott jelszóval.

Az ideiglenes listában azok a diákok, akik a keretszámnak megfelelő sorszámon belül találhatóak, a jelen állás szerint felvételt nyernek a csoportba. Akik nem ott szerepelnek, ugyancsak esélyesek továbbra is, mivel a diákok döntő többsége több tagozatot jelölt meg, és a módosítások utáni végleges listákban ők már csak egy helyen fognak szerepelni. Az alábbi táblázatban a  tagozat nevére kattintva elérhető az ideiglenes felvételi sorrend.

 

Tagozat kódszáma

Oktatás fő jellemzője

Tervezett képzési keret

01

általános tantervű

16*

02

emelt szintű  matematika

16

03

emelt szintű angol

32

04

emelt szintű német

16

05

emelt szintű biológia

16

06

emelt szintű  informatika

16

08

emelt szintű  történelem

16

A Kaposvári Tankerületi Központ fenntartja a jogot, hogy a középfokú beiskolázás során, azon képzési területekről, amelyek létszáma a jelentkezések alapján nem biztosítja az optimális csoportlétszámot, átirányítja a jelentkezőt más tanulmányi területre a gondviselővel történő egyeztetés alapján.

A tanulói adatlapok módosításának lehetősége az általános iskolában: 2022.március 21-22.

A gimnázium 2022.április 29-ig megküldi a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést.

Az esetleges kérdésekkel forduljanak Tóthné Berzsán Gabriella igazgatóhelyetteshez (82/512-128)

Az AJTP-be jelentkezők már 2022. február 7-ig megkapták az értesítést, az ő felvételi eljárásuk lezárult, de április 29-ig nekik is küldünk értesítést a további teendőkről.

Kaposvár, 2022. 03. 11.

Vámosi László

igazgató